Despre noi

Echipa noastră educațională urmărește ca despărțirea temporară a copilului de părinți să se facă treptat și să fie una cât mai blândă. În acest fel integrarea în colectivitate nu va fi una forțată. Tot personalul de predare din creșă este calificat și cu experiență în domeniu.

Ne desfășurăm activitatea într-o vilă reamenajată și adaptată nevoilor copiilor astfel încât copii să fie în deplină siguranță.

Creșa este dotată cu materiale didactice de ultimă generație și de calitate, specifice fiecărei grupe de vârstă astfel să nu prezinte un pericol pentru copii. Activitățile și educația fiecărui copil în parte vor fi monitorizate de către un psihoterapeut, într-un dosar la care părinții vor avea acces la cerere.

Trimestrial se vor face evaluări psihologice ce vor fi aduse la cunoștința părinților.

Creșa Grădinița Tichiuță dispune de: recepție, triaj, cabinet medical, izolator, vestiar personal, bucătărie, sală de mese, două toalete, patru săli de clasă spațioase și foarte luminoase. Creșa Grădinița Tichiuță mai dispune de asemenea și de spațiu de joacă exterior, în aer liber, acoperit cu gazon.

Activitățile se desfășoară în limba română alternativ cu limba engleză chiar și pentru copii cei mai mici. Astfel se urmărește ca prin intermediul jocului, copilul să învețe să se descopere pe sine, să relaționeze cu cei din jur și să aibă încredere în forțele proprii.

Activități opționale: limba germană, limba franceză, logopedie, aikido, teatru de păpuși, muzee, circ și excursii.